Kinderopvang

 

3K Kinderopvang Locatie Burdaard verzorgt de professionele buitenschoolse opvang (bso) voor Burdaard en omstreken. Wij zijn gevestigd in het Multi Functioneel Centrum (MFC). Het MFC staat door middel van een droogloop in verbinding met de basisschool. Kinderen uit Burdaard en omstreken in de leeftijd van 4 tot 13 jaar worden voor schooltijd van 7.00 tot 8.15 opgevangen en naar school gebracht. En worden na schooltijd door een deskundig pedagogisch medewerkster opgevangen vanaf 11.45 uur tot 18.30 uur. Ook is de BSO open op schoolvrije dagen en mogelijk in ook tijdens schoolvakanties.
 

De BSO-ruimte is sfeervol en functioneel ingericht. Centraal in de ruimte staat een lange tafel met stoelen waarbij de kinderen gezamenlijk fruit, een crackertje en drinken krijgen.
Verder zijn er in de ruimte gezellige hoeken gecreëerd zoals een poppenhoek, winkelhoek, leeshoek, autohoek, bouwhoek en een relaxhoek. Naast het vrij spelen bieden wij ook verschillende knutsel- en spelactiviteiten aan.
Kindvriendelijkheid, ontwikkeling, veiligheid, gezelligheid en ontspanning zijn enkele kreten die bij ons hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat de kinderen op de eerste plaats komen en zelf mogen bepalen wat, met wie en wanneer ze wat willen gaan doen.
 

Op de omheinde buitenspeelplaats kunnen de kinderen zich prima vermaken in de grote zandbak of met het uitdagende buitenspeelgoed. Ook wordt er vaak gespeeld op het dorpsplein, welke gelegen is aan de voorzijde van het gebouw. Daar bevinden zich een grote voetbalkooi en diverse speeltoestellen. Indien het weer het toelaat proberen wij elke dag buiten te spelen.
 

De kinderopvang kan ook gecombineerd worden met muziekles, en sportles. Ouders moeten deze activiteiten vaak organiseren na werktijd. 3K Kinderopvang  combineert dezeactiviteiten zodat er meer rust bij de kinderen en de ouders zal ontstaan.

 

Openingstijden:
3K Kinderopvang is geopend op;


VSO
maandag t/m vrijdag 7:00 uur - tot 8.15 uur.
Opvang vanaf 6.30 mogelijk in overleg* 


BSO:
Maandag 14.00 uur - 18:30 uur
Dinsdag 14.00 uur - 18:30 uur
Woensdag 14.00 uur - 18:30 uur
Donderdag 14:00 uur - 18:30 uur
Vrijdag 12.00 uur - 18.30 uur
Verlengde opvang tot 19.00 uur is mogelijk in overleg*Vakantieopvang:
Maandag t/m vrijdag 7:00 – 18.00 uur
Verlengde opvang tot 19.00 uur is mogelijk in overleg*


De opvang kan eventueel op afspraak gecombineerd worden met muziekles en sport. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we ook op andere dagen opvang aanbieden.
Informeer naar de mogelijkheden! De overheid ondersteunt de ouder(s) financieel bij 3K Kinderopvang. Op www.toeslagen.nl kunt u deze financiële ondersteuning eenvoudig berekenen.

 

Maandag tm Vrijdag van 7:00 tot 18:00 uur.

Contactgegevens:
3K Kinderopvang
T.a.v Chantal Boering
06-29223260
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.3k-kinderopvang.nl 

 

Ouderensoos

 

In de Ruurd Wiersma zaal boven de foyer is elke dinsdagmiddag vanaf 13:30 uur de ouderensoos geopend. Interesse? loop gerust eens binnen.

Jeugdhonk

 

Jeugdhonk Burdaard is voor alle jeugd tussen de 12 en 18 jaar.

Het jeugdhonk is 1x per 2 weken open van 19.30 tot 22.30u op vrijdagavond. 

Die avond kun je gezellig samenkomen om bijv te darten, muziek luisteren, te poolen enz met je vrienden. Vanaf januari draait de jeugd zelf bardiensten met 1 volwassen vrijwilliger als verantwoordelijke die avond. Er word geen alcohol geschonken maar er is natuurlijk wel gratis WIFI! Ingang aan de zijkant naast de fitness. Via de trap kom je bij de ingang van het jeugdhonk.

Ook zijn we te vinden op Facebook: Jeugdhonk Burdaard

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

 

Bekijk hier de huisregels

 

Heb je vragen? Stel ze aan:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Trombose dienst

 

Elke vrijdag kunt u om 11:00 terecht bij HAL Friesland in het MFC voor bloedafname. Zodra de laatste bezoeker is geweest vertrekt de medewerker weer. De ingang bevindt zich rechts naast de pinautomaat.

 

De bloedafname wordt verzorgt door het HAL Friesland voor zowel de huisarts, verloskundige, specialisten, trombosedienst. Voor meer informatie over de priklocatie kunt u verwijzen naar www.hal.frl.

Aula

 

Bij een overlijden komen veel dingen op u af waaronder de verzorging van de begrafenis. Na een uitvaart is het vaak de gewoonte om in een discrete sfeer de nabestaanden te condoleren en samen met familieleden en vrienden de overledene te herdenken. Het MFC beschikt over een volledig ingerichte aula. In een zaal naar keuze, bieden we u de mogelijkheid om samen een warm en waardevol afscheid te nemen.

Peuterspeelzaal

 

Adres: Schoolstraat 12, 9111 HH Burdaard.


Voor contact met de leidsters:
Tel: 06-17120745.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloopmiddag senioren

Op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur van begin oktober tot eind april is er een inloopmiddag voor senioren waar spelletjes worden gespeeld, een  bloemstukje wordt gemaakt, of gewoon gezellig wordt bijgepraat. Het seizoen wordt afgesloten met een uitstapje.


Meer informatie? Bel met Ingrid van der Sluys: 06 - 383 975 94.

Wichtich


Wichtich: Gewichtsconsulent en lifestylecoach!

Wanneer je wilt afvallen of behoefte hebt aan voedingsadvies kan Wichtich je helpen. Wichtich is het bedrijf van gewichtsconsulent en lifestylecoach Sietse van der Meer uit Leeuwarden. 

Het Spectrum biedt een breed aanbod van verschillende sporten. Zo kun je onbeperkt fitnessen voor 15,00 euro per maand en bevindt zich op de 1ste verdieping een verwarmd zwembad. Door de samenwerking aan te gaan met Wichtich is er nu naast sport ook aandacht voor voeding.

Wichtich richt zich op het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon. Je kunt kiezen voor een lang traject van 9 weken of een kort traject van 5 weken. Je valt ongeveer 0,5 tot 1 kilo per week af. Dit zonder maaltijdvervangers of een streng dieet. Na afloop van een traject ben je niet alleen afgevallen, maar weet je ook hoe je zelfstandig verder moet gaan. 

Wichtich is aangesloten bij de BGN. Dit betekent dat een traject (gedeeltelijk) vergoed wordt als je een aanvullende verzekering hebt. Meld je voor 31 maart 2018 aan en ontvang ook nog eens 10% korting!

Kijk voor meer informatie op www.wichtich.frl. Voor vragen en aanmeldingen kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-46424940.