Kinderopvang

 

3K Kinderopvang Locatie Burdaard verzorgt de professionele buitenschoolse opvang (bso) voor Burdaard en omstreken. Wij zijn gevestigd in het Multi Functioneel Centrum (MFC). Het MFC staat door middel van een droogloop in verbinding met de basisschool. Kinderen uit Burdaard en omstreken in de leeftijd van 4 tot 13 jaar worden voor schooltijd van 7.00 tot 8.15 opgevangen en naar school gebracht. En worden na schooltijd door een deskundig pedagogisch medewerkster opgevangen vanaf 11.45 uur tot 18.30 uur. Ook is de BSO open op schoolvrije dagen en mogelijk in ook tijdens schoolvakanties.
 

De BSO-ruimte is sfeervol en functioneel ingericht. Centraal in de ruimte staat een lange tafel met stoelen waarbij de kinderen gezamenlijk fruit, een crackertje en drinken krijgen.
Verder zijn er in de ruimte gezellige hoeken gecreëerd zoals een poppenhoek, winkelhoek, leeshoek, autohoek, bouwhoek en een relaxhoek. Naast het vrij spelen bieden wij ook verschillende knutsel- en spelactiviteiten aan.
Kindvriendelijkheid, ontwikkeling, veiligheid, gezelligheid en ontspanning zijn enkele kreten die bij ons hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat de kinderen op de eerste plaats komen en zelf mogen bepalen wat, met wie en wanneer ze wat willen gaan doen.
 

Op de omheinde buitenspeelplaats kunnen de kinderen zich prima vermaken in de grote zandbak of met het uitdagende buitenspeelgoed. Ook wordt er vaak gespeeld op het dorpsplein, welke gelegen is aan de voorzijde van het gebouw. Daar bevinden zich een grote voetbalkooi en diverse speeltoestellen. Indien het weer het toelaat proberen wij elke dag buiten te spelen.
 

De kinderopvang kan ook gecombineerd worden met muziekles, en sportles. Ouders moeten deze activiteiten vaak organiseren na werktijd. 3K Kinderopvang  combineert dezeactiviteiten zodat er meer rust bij de kinderen en de ouders zal ontstaan.

 

Openingstijden:
3K Kinderopvang is geopend op;


VSO
maandag t/m vrijdag 7:00 uur - tot 8.15 uur.
Opvang vanaf 6.30 mogelijk in overleg* 


BSO:
Maandag 14.00 uur - 18:30 uur
Dinsdag 14.00 uur - 18:30 uur
Woensdag 14.00 uur - 18:30 uur
Donderdag 14:00 uur - 18:30 uur
Vrijdag 12.00 uur - 18.30 uur
Verlengde opvang tot 19.00 uur is mogelijk in overleg*Vakantieopvang:
Maandag t/m vrijdag 7:00 – 18.00 uur
Verlengde opvang tot 19.00 uur is mogelijk in overleg*


De opvang kan eventueel op afspraak gecombineerd worden met muziekles en sport. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we ook op andere dagen opvang aanbieden.
Informeer naar de mogelijkheden! De overheid ondersteunt de ouder(s) financieel bij 3K Kinderopvang. Op www.toeslagen.nl kunt u deze financiële ondersteuning eenvoudig berekenen.

 

Maandag tm Vrijdag van 7:00 tot 18:00 uur.

Contactgegevens:
3K Kinderopvang
T.a.v Chantal Boering
06-29223260
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.3k-kinderopvang.nl