Wichtich


Wichtich: Gewichtsconsulent en lifestylecoach!

Wanneer je wilt afvallen of behoefte hebt aan voedingsadvies kan Wichtich je helpen. Wichtich is het bedrijf van gewichtsconsulent en lifestylecoach Sietse van der Meer uit Leeuwarden. 

Het Spectrum biedt een breed aanbod van verschillende sporten. Zo kun je onbeperkt fitnessen voor 15,00 euro per maand en bevindt zich op de 1ste verdieping een verwarmd zwembad. Door de samenwerking aan te gaan met Wichtich is er nu naast sport ook aandacht voor voeding.

Wichtich richt zich op het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon. Je kunt kiezen voor een lang traject van 9 weken of een kort traject van 5 weken. Je valt ongeveer 0,5 tot 1 kilo per week af. Dit zonder maaltijdvervangers of een streng dieet. Na afloop van een traject ben je niet alleen afgevallen, maar weet je ook hoe je zelfstandig verder moet gaan. 

Wichtich is aangesloten bij de BGN. Dit betekent dat een traject (gedeeltelijk) vergoed wordt als je een aanvullende verzekering hebt. Meld je voor 31 maart 2018 aan en ontvang ook nog eens 10% korting!

Kijk voor meer informatie op www.wichtich.frl. Voor vragen en aanmeldingen kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-46424940.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

van 9.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag:
van 7.45 uur tot 14.00 uur

Zondag:
van 9.00 uur tot 12.00 uur


Tijdens schoolvakanties kunnen de tijden afwijken.