Fitness


Fitness MFC " Het Spectrum"

Je kunt van onze fitnessruimte gebruik maken zodra je je hebt ingeschreven en je pas hebt ontvangen. Zie hiervoor onderstaand aanmeldingsformulier. Ook liggen er aanmeldingsformulieren bij de receptie van het MFC.

    

Kennismaking

Denk je wel eens aan fitness, maar ben je niet zo thuis in deze wereld, dan is dit misschien iets voor jou. Je kunt onder begeleiding van een gediplomeerde sportdocent een kennismakingsronde doen. Je krijgt dan uitleg over de verschillende toestellen en apparaten, je kunt je doelen doorspreken en je kunt samen een programma ontwerpen. Lijkt het je daarna wat, dan kun je lid worden. Aan deze kennismakingsronde zijn geen kosten verbonden.

Gewoon doen, toch? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we regelen het voor je.


Begeleiding

Ben je al wat ervaren of uitgekeken op wat je nu doet? Of wil je meer specifieke hulp? Dan kun je begeleiding/personal coaching aanvragen van een gediplomeerd fitnesstrainer, Annefleur Gjaltema. Je krijgt een intakegesprek over leeftijd, gewicht, lengte, sporthistorie, beroep, eventuele gezondheidsklachten/blessures en het doel van aanmelden. Aan de hand van deze gegevens maakt Annefleur een persoonlijk oefenschema. Zij vindt het belangrijk om betrokken te blijven en je gedurende 6 weken te volgen. Zij doet dit op de maandag- of de donderdagavond. Tussendoor kun je tijdens de openingstijden van MFC Het Spectrum oefenen zo vaak je wilt. Na 6 weken volgt er een evaluatie. Is er sprake van conditieverbetering? Wat beviel er wel/niet qua oefeningen? Is je gewicht toe- of afgenomen? En je doet weer een fitnesstest. Hierna wordt het oefenschema eventueel aangepast. De kosten voor dit geheel bedragen éénmalig € 5,- 

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier, via de site of aan de balie.

 

 

Kosten

Voor slechts 15 euro per maand mag je onbeperkt fitnessen.

 

Inschrijfkosten

De inschrijfkosten bedragen éénmalig  € 10,00. Dit is voor het klaarmaken van je pas.  

 

Openingstijden

De openingstijden zijn ruim, en gelijk aan de openingstijden van het MFC.


Heb je nog vragen? 

Neem contact op met:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Downloads:

1. Aanmeldformulier

2. Huisregels