Zakelijk

In MFC Het Spectrum te Burdaard bieden wij op maat gemaakte arrangementen in een van de grootste theaterzalen van Fryslân.


We beschikken over meerdere zalen en een ruime foyer waardoor er vele mogelijkheden zijn om aan uw voorwaarden te voldoen. U bepaalt de inhoud en wij verzorgen de invulling. Van seminar tot symposia en van workshop tot lunchvergadering, in overleg bieden wij een totaal concept aan  dat past bij uw wensen. Dankzij onze keuken is het mogelijk dat wij uw catering leveren.


Er is volop parkeergelegenheid bij MFC Het Spectrum én parkeren is gratis. 

 

 

 

Feesten

Niet alleen zakelijk zijn wij er voor u, ook voor een (personeels)feest helpen wij u graag. Er is van alles mogelijk. Een verjaardagsfeest met band? Een jubileum met buffet? Trouwen? Het kan. 
Vraag naar de mogelijkheden en dan kijken we samen naar wat het beste op uw wensen aansluit.

 

Zalen

Zalen in Het Spectrum te Burdaard.


Jansmafoyer
De Jansmafoyer leent zich uitstekend voor ontvangst, pauzes en nazit in een informele sfeer.
Er bevindt zich een bar en er is plaats voor ruim 250 personen.
TIBB-zaal
De TIBB-zaal is een grote, multifunctionele zaal. De zaal beschikt over een podium en een groot presentatiescherm van 6 bij 4 meter. De zaal kan ingericht worden met een tribune, geschikt voor 300 personen. De zaal kan ook ingericht worden met tafels en stoelen. Op verzoek kan de zaal kleiner gemaakt worden en kunnen er kroonluchters opgehangen worden. Qua inrichting is er in de TIBB-zaal van alles mogelijk.


 

 

TWA-seal
De TWA-seal biedt plek aan ruim 40 personen en grenst aan de Jansmafoyer. Deze zaal beschikt over een groot tv-scherm voor presentaties.


 

 

 

Ruurd Wiersmazaal     
De Ruurd Wiersmazaal bevindt zich op de 1
e verdieping en is ook met de lift bereikbaar. Deze zaal beschikt over een groot tv-scherm voor presentaties en biedt ruimte aan ca. 40 personen. Eventueel kan de zaal groter gemaakt worden door de ernaast liggende Biljartzaal erbij te betrekken.

 

 

 

 

Gerrit Goukeszaal
De Gerrit Goukeszaal bevindt zich op de 1
e verdieping en is niet met de lift bereikbaar. Deze zaal biedt ruimte aan ca. 30 personen en heeft een beamer en een presentatiescherm.Zakelijk